Se Europa med tåg i sommar

Då effekterna av klimatförändringarna blir allt mer påtagliga är det viktigt att tänka miljövänligt på alla sätt och vis, framför allt när det kommer till resande. Funderar man på resa ner på kontinenten är ett bra tips därför att göra detta med tåg.

Det finns många fördelar med att ta tåget jämfört med att ta flyget. Förutom att det givetvis är mycket mer miljövänligt så är det även bekvämare samtidigt som man också får möjlighet att se mycket mer av landskapet.

Ett bra tips om man funderar på att resa med tåg någonstans i Europa är att boka resan på tyska Deutsche Bahns hemsida, bahn.com, som är den bästa bokningssidan om man vill åka från Sverige och vidare ut i Europa. Dessutom är sidan helt på svenska vilket givetvis underlättar.

Funderar man på att resa till mer än en plats nere på kontinenten eller kanske rent av tågluffa kan ett bra tips vara att köpa ett Interrail-kort i en eller annan form. Då kan man resa hur mycket man vill under en viss tid, vilket kan vara alltifrån 10 dagar till en månad.

Hitta din drömresa här!

Arkiv

Kategorier