Båtcharter i Höga Kusten

Sugen på skärgårdsliv i Norrland? Inga problem. I Höga Kusten finner du både bra och billiga boenden, samt möjlighet till chartrade turer ut i skärgården.

Många utav de tusentals turister som årligen besöker Höga Kusten området och städerna inom regionen är tyvärr omedvetna och ofta dåligt informerade om möjligheten att ta sig ut i den vackra skärgården. En av de öar som är oerhört populära är Ulvön. Det är den bland annat för den fantastiska naturen på ön men även den man får uppleva på vägen dit, den mysiga bebyggelsen, de trevliga sommarbosatta människorna och den fantastiska maten väl på plats.

Till Ulvön kan du enkelt ta dig genom High Coast Sea:s båtcharter satsning. Agne Säterberg och Stefan Nilsson som driver verksamheten, insåg behovet av att på ett enkelt och bekvämt sätt kunna ta sig ut i skärgården och är numera verksamma inom hela Höga Kusten området. De erbjuder dessutom som enda företag i Norrland, båtar som är handikappanpassade, vilket äntligen gör det möjligt för rullstolsbundna besökare att ta sig ut på riktigt i den fantastiskt vackra skärgården.

Är du ute efter boende i regionen finns det bra och billiga alternativ att tillgå här och var runt hela Höga Kusten området. Det viktigaste är att själv veta vad man är ute efter. Den direkta närheten till naturen, eller ett mera centralt boende i någon utav de inramade städerna. Det är bland annat det som är det fina med Höga Kusten. Civilisationen ligger aldrig alltför långt ifrån en, om man skulle känna för att blanda upp sin natursemester och spendera en dag med shopping eller liknande. Det är även skönt om man plötsligt skulle bli dålig och behöva uppsöka läkarvård, även om det såklart inte är något vi önskar någon utav er.

Hitta din drömresa här!

Arkiv

Kategorier